PALA LUONTOA - JOOGARETRIITTI

18.-19.7.2020 Seinäjoella

Mikä olisi ihanampaa, kuin ottaa kokonainen viikonloppu aikaa itselle, luonnon keskellä joogaten, voimauttaviin luentoihin osallistuen sekä omaa kehoa ja syvintä itseä kuunnellen? Koska olet viimeksi pysähtynyt vain hiljaisuuteen, ilman ulkoisia ärsykkeitä kuten puhelinta tai televisiota? Milloin viimeksi kuuntelit itseäsi ja kehoasi, tunteita ja sydämen ääntä? 

Nyt tähän on mahdollisuus kesäisen retriitin muodossa! Me viemme sinut luontoon, ja sinä saat aikaa pysähtyä. Tämä on sinun aikaasi, mahdollisuus tehdä retki sinuun itseesi. 

 

Pala luontoa -joogaretriitti on viikonlopun mittainen retriitti, joka koostuu erilaisista joogatunneista, metsämieliharjoitteista sekä mielenkiintoisista ja voimaannuttavista luennoista ja hyvinvointiharjoitteita, joista saat vinkkejä hyvinvoinnin lisäämiseen myös omassa arjessasi. 

 

Retriitti järjestetään Seinäjoella, Glow Dancen & Kehosi Tunteen tiloissa, Törnävällä sekä sen kauniissa ja inspiroivassa lähiympäristön luonnossa.

 

Ohjelma: 

La 18.7.

10.00 Yhteinen aloitus - Pysähdy. Hengitä. Kohtaa kehosi.

11:00  Flow Vinyasa /Matilda

12.00 Lounas

13.30 Metsämieliharjoitus kesto n. 2h /Matilda

16.30 Tauko

19.00 Kehotietoisuus (luento) /Aisha

20.00 Yin yoga /Matilda

Su 19.7.

8.00 Aurinkotervehdykset vehreässä puistossa

9.00 Aamupala studiolla

9.30  Arvot -luento /Aisha 

10.30 Voimaantuminen & irti päästäminen tietoisen läsnäolon kautta -harjoituksia /Aisha

11.30 Flow Vinyasa /Matilda

12.15  Lounas

13.45  Metsämieliharjoitus kesto n.2h /Matilda

15.45  Yhteinen lopetus

Luonnon terveysvaikutukset ovat mahtavia, siellä verenpaineesi laskee ja mieli rauhoittuu. Stressitasot lähtee laskuun jo pelkällä luonnossa oleilemisella. Siihen kun lisätään tietoisia harjoitteita, joilla kehitetään tavoitteellisesti oman mielen sisäisiä, hyvinvointia tukevia taitoja sekä hiljennytään ohjatusti, niin elämysretki on valmis. Metsämieli- menetelmässä tarkoitus on päästää irti kiireestä, rauhoittaa mieli ja keho  sekä vahvistaa omaa hyvinvointia lunnon suomien terveysvaikutusten kautta. Selkeät ja helposti toteutettavat Metsämieli- harjoitukset yhdistävät metsässä oleiluun tai liikkumiseen rentoutus-, virkistys- ja mielentaitoharjoituksia. Metsämieliharjoitukset tehdään lähiympäristön rauhallisessa metsässä.

 

Flow Vinyasa-tunneilla tehdään hitaan voimakkaita asanasarjoja liikuttaen kehoa oman hengityksen tahdissa, kehoa kuunnellen ja kunnioittaaen. 

 

Yin-joogassa pyritään rennoilla asanoilla vaikuttamaan kehon syvempiin kudoksiin kokonaisvaltaisesti, tarkoituksena on rauhoittaa, rentouttaa ja hiljalleen palauttaa kehoon sen luontainen liikkuvuus. Asanoissa ollaan useiden minuuttien ajan, opetellaan siis samalla myös pysähtymään oman kehon ja mielen äärelle. 

 

Ohjaajaksi meille saapuu Lapin luonnon keskeltä ihastuttava Matilda Lindström.

Matilda on kokenut jooga- ja metsämieliohjaaja sekä eräopas. 

MAJOITUS

Retriittiin osallistujille tarjoaa edullisen majoituksen ihastuttava Hotelli Alma, Seinäjoen keskutassa, aivan rautatieaseman vieressä.