KehoSi Hyvinvointipäivä - 'Voimaa ja valoa kehosta'

Lauantaina 24.10.2020 klo 12:00-15:00

Tervetuloa keskittymään itseesi!

 

Mikä on mukavampi tapa viettää syyspäivä kuin pysähtyä oman itsensä äärelle? Pysähtyä kuulemaan ja tuntemaan mitä viestejä kehosi sinulle lähettää? Voimaantua ja saada energiaa tämän pimeän ajan keskelle.

 

Tämän hyvinvointipäivän tarkoitus on voimaannuttaa, lisätä energiaa ja rentouttaa. Saat päivän aikana työkaluja arjessa jaksamiseen, rentoutumiseen sekä oman itsen ja tunnemaailman tutkimiseen. Työskentelemme monipuolisesti kaikilla eri tunneilla kokonaisvaltaisen tasapainotilan saavuttamiseksi. Saat osallistua päivään turvallisessa ja sallivassa ympäristössä, juuri sellaisena kuin olet.

 

AIKATAULU:

 

12:00-12:45 Body Shape

12:45-13:30 Syvävenyttely

13:30-14:15 Body awareness/Kehotietoisuus

14:15-15:00 Rentoutus

  • Body Shape - Tämä on kokonaisvaltainen kehonhallintaan ja lihasvoimaan keskittyvä tunti. Tavoitteena on kehittää erityisesti keskivartalon hallintaa, tasapainoa, voimaa, ryhtiä ja kestävyyttä. Opettelemme löytämään sekä käyttämään kehon syviä lihaksia. Teemme harjoitteet oman kehon painolla.

 

  • Syvävenyttely  - Tällä tunnilla venytämme lempeästi auki – sekä kehoasi, että mieltäsi. Tunnilla tehdään rauhalliseen tahtiin hitaita, avaavia liikkeitä ja venytyksiä, omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Tällä tunnilla on tärkeää läsnäoleminen, syvä hengitys sekä lempeys ja myötätunto itseä kohtaan.

 

  • Body awareness - Silloin kun kehotietoisuus toimii hyvin, kykenemme aistimaan tarkasti kehomme tilaa sekä sisäisesti että ulkoisesti niin, että tämä kyky edistää hyvinvointiamme. Kehotietoisuuden avulla itsen tiedostaminen, hahmottaminen, ymmärtäminen sekä hallinta ovat syvempää ja kokonaisvaltaisempaa. Tavoite on tulla tietoiseksi itsestään ja kehostaan sekä löytää stressiä helpottavia tekijöitä ja oppia erilaisia tekniikoita, joita jokainen voi hyödyntää arjessaan.

 

  • Rentoutus - Päivän lopuksi hiljennymme ja rentoudumme. Saat nauttia rentouttavasta ohjauksesta jonka johdattamana pyritään saavuttamaan kokonaisvaltainen seesteisyyden tila. Anna itsellesi lupa vain olla.

 

Paikkana Glow Dance, Seuralantie 25 Seinäjoki